Länkmeny

Instruktörs sida

ALLMÄNT
Alla kurser, föredrag och kulturarrangemang planeras och genomförs tillsammans med Studiefrämjandet. Det innebär att du som instruktör redovisar deltagare och närvaro vid varje arrangemang. Vid frågor om registering kontakta Studiefrämjandet Ammy Gyllenquist 0725-706654 eller via e-post ammi.gyllenquist@studiefrandet.se

BOMMEN

-Parkera på parkeringen , även om bommen är öppen. Det är viktigt att utryckningsfordon kan ta sig fram. Det är enbart de instruktörer/funktionärer som har en planerad pågående aktivitet som får parkera vid stugan. Detta för att de snabbt kunna ta sig fram till sin hund.

VÄRMEN

-Viktigt att hålla ytterdörren stängd för att hålla värmen i klubbstugan.

BETALNING

Kontrollera alltid vaccination och betalning vid kursstart. Kursdeltagarna visar upp betalningen för instruktören, vid första tillfället.

KURS ADMINISTRATION

Du registerar kursen och för in närvaron i Studiefrämjandet portal. Deltagarna för kursen finner du via anmälningsprogrammet ypsik.

Föreningen får därefter ersättning för evenemangt.

BILAGOR

Ersättningar Lathund för ypsik
Tips inför valpkurs Lathund för registera kurs
Tips inför allmänlydnad Lathund för närvaroregistering
Tips inför Drop-in Lathund - kursbekräfelse ypsik

Gäller instruktörer och kurssamordnare: Klicka på bilderna för att komma vidare.