Drop-in träning för alla med hund

Vi på Härnösands Brukshundklubb erbjuder öppna träningar för alla, oavsett vilken nivå ni ligger på. Det kommer att finnas minst en ansvarig under träningen som bär gul väst. Vi tränar kontaktövningar, inkallning och där hundmöten ingår kommer att arrangeras.Efter träningen samlas vi och fikar, samt diskuterar ett aktuellt hund ämne.
Alla hundägare har möjlighet att komma till vår klubb för att få råd och tips. Du behöver inte vara medlem.

Onsdagsvärden hjälper dig efter bästa förmåga – om du har frågor om träning eller tävling (oavsett gren) eller stött på något problem så försöker vi hjälpa dig. Om värden inte kan hjälpa dig kan denne säkert hänvisa dig vidare för hjälp.

Plats: Härnösands Brukshundklubb, grusplanen vid stugan.

När: onsdagar
Tid: 18:30 – 20:00
Kostnad: 30 kr per gång och då ingår Fika och Pratstund
Ingen föranmälan krävs, förändringar meddelas via Facebook

Arrrangemanget sker i samarbete med Studiefrämjandet.