Vill du påverka - läs detta

HAR DU ETT FÖRSLAG TILL STYRELSEN

Du kan skicka ett förslag med e-post till styrelsen[at]harnosansbk.se, där du beskriver problemet och hur ditt förslag kan gagna klubben. Det är en fördel om du skickar med en uppskattning vad förslaget kostar och hur förslaget kan genomföras. Styrelsen har möten 1 gång per månad.

MOTION TILL MÖTE

Detta underlag hjälper dig at skriva en motion till årsmötet. En motion till årsmötet är ett förslag som berör hela klubben alternativt distriktet eller hela Brukshundsklubbens verksamhet. Rätt att lämna motion till medlemsmöte har endast medlem. Motion ska vara skriftlig och skickas till lokalklubbsstyrelsen.Lokalklubbsstyrelsen ska med eget yttrande överlämna motionen till medlemsmötet/ årsmötet.

• Motion till årsmöte skall vara styrelsen tillhanda senast 20 oktober, varje år

INNEHÅLL I EN MOTION

1. Rubrik / Motionen avser

2. Beskriv problemet (bakgrund)