KALLELSE TILL ÅRSMÖTE

Medlemmar i Härnösands Brukshundklubb kallas till ordinarie årsmöte,

den Fredag den 15 febr kl 19.00 i Härnösands Brukshundsklubb stuga.

Dagordning för mötet är enligt föreningens stadgar

Läs föreningens stadgar här >>>

Vill du vara med i en aktiv förening, med roliga aktiviteter och god ekonomi? Valberedeningen behöver förslag pår intiativtagare, utförare, admininstratörer, hantverkare och andra krafter och kunskaper för att få en aktiv förening i våra arbetsgrupper/sektorer och styrelse. All stöttning mottages tacksamt både smått och stort. Klubbarbete kan vara roligt när vi samarbetar och hjälps åt, så passa och kom med för att utveckla klubben framåt. Vi är många som vill något, och vi behöver er alla för att göra detta möjligt!

MATERIAL

Dagordning till Årsmötet 15 februari 2019 (publicerad 190208)

Verksamhetsberättelse och mål 2019 (publicerad 190207)

Årsbokslut (publicerad 190207)

Budget 2019 (publicerad 190208)

Revisionsberättelse (publicerad 190208)

Valberedningens förslag 2019 (publicerad 190203, justerad 190211)

Inkomna motioner och yttranden (inga motioner finns)

En vecka innan årsmötet finns allt material tillgängligt i Härnösands Brukshundsklubb stugaoffentlig och via hemsidan. Vill du få matrialet hemskickat behöve du meddela styrelsen. Du kan få betala en liten summa för kopior och porto.

MEDLEMSKAP

Vänligen medtag giltigt medlemskort till årsmötet för medlemskontroll och upprättandet av röstlängd. Rösträtt har personer som varit medlem i föreningen under det senaste förflutna kalenderåret och som fyllt 18 år.

Kallelse till årsmöte annonseras på klubbens facebook sida och på föreningens hemsida under NYHETER den 18 december 2018.

KLUBBVINNARE

Efteråt är det prisutdelning till medlemmar som har presterat på tävlingsbanan under året 2019 och vi bjuder traditionsenligt på GOD FIKA!

Vill du enbart delta på mötet inte på FIKAT behöver du inte anmäla dig men om du vill äta så anmäler du dig via knappen nedan senast den 1 februari. Varmt välkomna!

Klubben bjuder på fika. För att beräkna fikat kan du gå in på klubbens facebooksida och göra en intresseanmälan. Detta är inte bindande utan ger styrelsen in fungervisning på hur mycket fika som behövs anordnas.