Drop-in träning för alla med hund

ÖPPEN TRÄNING MED DROP-IN

Vi träffas på onsdag kvällar kl. 18,30. Alla som har hund är välkommen vilket innebär att du behöver inte vara medlem. Alla är välkomna oavsett hundras, hundens ålder eller förarens ålder. Vi anpassar programmet och träningen till var och en av er. Ladda med hundgodis och kom till oss.

Det kommer att finnas instruktörer som informerar, dirigerar och visar hur gruppen kan träna tillsammans med sin hund. Under denna träff tränar vi på koppelgående, hundmöte, kontaktövningar och annan relationshöjande aktiviteter samt inkallning. Detta är en träning både för nybörjare och de som kommit lite längre. Efter träningen samlas vi med hundarna inomhus för att diskutera ett aktuellt hundämne och fikar. Hundarna får då träna på att vara passiva.

Ungdomar som är medlem i Härnösand Brukshundklubb deltar gratis (0 kr) på dessa träffar.

Vi avslutar träffarna med bildbevis och gruppfoto som läggs ut på klubbens Fabebook sida. Det är frivilligt att medverka på detta.

OBS: Inställda Drop -in träningar informeras om via Härnösand brukshundsklubbs Facebooks sida.

VÅREN 2019

Ledare

Onsdag 24 april kl. 18,30-20,00

Kom igång med träningen efter vinteruppehåll

Pether Öhlén

Onsdag 1 maj kl. 18,30-20,00

Relationen betydelse på hundens beteende

Lise-lott Pettersson

Onsdag 8 maj kl. 18,30-20,00

Vardagshyfs - bl.a. att kunna stanna och prata med någon och träna på att hunden kan uppföra sig. Riktat både mot den blyga- och den överglada hunden.

Helene Nordlöf

Onsdag 15 maj kl.18,30-20,00

Gunnel Crona

Onsdag 22 maj kl 18,30-20,00

Kontaktövningar

Pether Öhlén

Onsdag 29 maj kl.18,30-20,00

Inger Olsson, Catharina Elmroth

Onsdag 5 juni kl.18,30-20,00

Relationen betydelse på hundens beteende ff

Lise-lott Pettersson

Onsdag 12 juni kl.18,30-20,00

Inställt pga medlemsmöte och agilitävling

Ingen ledare

Onsdag 19 juni kl. 18,30-20,00

Gunilla Nilsson

Kostnad: 30 kr inkl. fika per person kontant eller 32 kr med swish

Förändringar meddelas via vår Facebooksida– Härnösand brukshundsklubb

Har du frågor eller funderingar, så är du välkommen att ta kontakt med:

styrelsen@harnosandsbk.se

Detta arrangemang sker i samarbete med Härnösands Kommun och Studiefrämjandet.