Agilitykurs för barn och unga

Publicerad torsdag 26 jul, 21:27

NYHETERDetta är en kurs på Härnösands Brukshundklubb för dig som vill göra något fartfyllt och roligt med din hund En nybörjarkurs för ungdomar mellan 6-18 som vill lära sig grunderna i agility. Vi börjar med att prata och träna det vi behöver för att underlätta agilityträningen innan vi påbörjar själva hinderinlärningen, med kontaktfält, hinder, tunnlar och slalom Vi kommer gå igenom grunderna inom agility, med kontaktfält, hinder, tunnlar och slalom.

Instruktör Bipasha ” Bippe” Borén.

Bippe började träna Agility som 12 åring, sen dess är hon fast.
Som 14-åring började hon tävla med sin dvärgpinscher Kidden. Dom var ett bra team som vann många klasser ihop på tävlingar. Hennes andra hund heter Imre, han är en omplacering och det var länge osäkert om han skulle kunna tävla. Idag har hon diplom med honom i hopp, har tävlat lag på SM.
Bippe är Agilityinstruktör, A1. Hon tävlar för Kungsörs brukshundsklubb.

Det som krävs för att få delta är att hunden är över 1 år och att den kan vara lös och träna bland andra hundar.

Kurs på Härnösands Brukshundsklubb 30 augusti - 2 september.
Tider: 17:30 – 19.30 torsdag och fredag.
10 - 16 lördag och söndag.
Max 8 deltagare. Åhörare är välkomnaFika och lunch ingår i kursavgiften.
Pris: För dig som är medlem i Härnösands Brukshundklubb 500 kr, övriga 700 kr

För att gå våra kurser måste du vara medlem i en Brukshundklubb eller ansluten till Svensk Hundungdom.
Du anmäler dig på vår kurssida

Vid frågor så går det bra att maila cecilia.forsberg90@gmail.com eller pether.ohlen@gmail.com