Nyheter – mars 2018
Nyheter – januari 2018

Drop In träffar, startar onsdag 24 april 2019

Publicerad måndag 1 apr, 19:54

Drop-in träning för alla med hund

Alla som har hund är välkommen vilket innebär att du behöver inte vara medlem. Alla är välkomna oavsett hundras, hundens ålder eller förarens ålder. Vi anpassar programmet och träningen till var och en av er. Ladda med hundgodis och kom till oss.

Det kommer att finnas instruktörer som informerar, dirigerar och visar hur gruppen kan träna tillsammans med sin hund. Under denna träff tränar vi på koppelgående, hundmöte, kontaktövningar och annan relationshöjande aktiviteter samt inkallning. Detta är en träning både för nybörjare och de som kommit lite längre. Det är olika ledare/ coacher varje tillfälle, och programmet förändras därför hela tiden. Efter träningen samlas vi med hundarna inomhus för att diskutera ett aktuellt hundämne och fikar. Hundarna får då träna på att vara passiva.

Ungdomar som är medlem i Härnösand Brukshundklubb deltar gratis (0 kr) på dessa träffar.

Pris för deltagande: 30 kr eller svish 32 kr inkl. fika

Krav. Hunden skall ha en gilitig vaccination. OBS: Låt inte hundarna hälsa på varandra.

Vill du se vilka ledare/coacher som håller kommande Drop-in träning? KLICKA HÄR