Nyheter – mars 2018
Nyheter – januari 2018

Föredrag: Maximera uthålligheten inför tävling

Publicerad måndag 2 jul 2018, 13:49

NYHETERFredagen den 26 oktober kommer Jessica Johansson från Karlstad som varit med i spetsgruppen i lydnad med satsning på landslaget till Härnösand och håller ett föredrag och en två dagars kurs.

Den här föreläsningen handlar om hur du lägger upp träningen för att göra hunden riktigt uthållig så den orkar gå länge utan att det kommer någon belöning, både i specifika grundövningar, i momenten, genom överträning och hur du målmedvetet kan jobba med kedjor och sociala belöningar. Jessica pratar om hur hon får hunden och sig själv att tycka tävling känns lätt, hur hon håller energin hos hunden uppe och hur hon jobbar med balans och fokus i tävlingsprogrammet.

Plats: Härnösands Brukshundklubb
När: Fredag 26 oktober klockan 18.30
Pris: 300 kronor, anmälan är bindande
För mer information maila hus@harnosandsbk.se