Nyheter – mars 2018
Nyheter – januari 2018

Hundrastgård vid klubbstugan

Publicerad torsdag 19 sep, 15:23

NYHETERFörberedelserna för att anlägga en hundrastgård vid klubben fortsätter. Nu är delar av området avverkat, stängsel och övrig utrustning är inhandlade. Så nu börjar det roliga och vi behöver din hjälp.

Torsdag den 26/9 klockan 14.00 träffas vi på klubben för en genomgång av möjlig placering och därmed också behovet av att röja i det avverkade området.
Vi behöver ses på dagtid innan mörkret smyger sig på.
Hundrastgården är en efterlängtad investering så vi hoppas att så många som möjligt kan komma och säga sin mening och vara delaktiga i planeringen och det fortsatta arbetet. Ju fler vi blir som engagerar oss i arbetet dessto snabbare kan vi ha rastgården färdig.

Vi ses torsdag 26/9 klockan 14.00