Medlemsmöte onsdag 13 juni kl 19.00

Publicerad fredag 8 jun, 00:59

NYHETERDet är dags för medlemsmöte igen. Vi får besök av Härnösands nya veterinär, informerar om sommaren och höstens tävlingar. Berättar om vårens styrelsebeslut, sektorernas verksamheter mm. Är vädret fint grillar vi korv och hamburgare, regnar det blir det fika inne i klubbstugan.

Vi får besök av Ghaidaa Naser Shihab, veterinär som öppnar ny smådjusklink i Härnösand.
Ghaidaa kom som flykting från Irak, och har nu kompletterat sin Irakiska veterinärutbildning till en svensk legitimation.
Hon kommer att föreläsa om sommarfaror och har också lovat att skriva ut "fästingmedel" till dom som önskar.

Styrelsen kommer att informera om vårens viktigaste beslut. Kassören om hur vi ligger till ekonomiskt. Rökningen på altanen är en "het" fråga, så vi vill veta vad ni medlemmar tycker. Ska vi flytta rökarna till en lite mer avskild plats? Klubben växer så det knakar, trycket på kurser är större än någonsin. Många av våra nya medlemmar har visat framfötterna på tävlingar och utställningar. Med fler aktiva och fler medlemmar ökar behovet av att fler engagerar sig och hjälper till. Hur löser vi det?
Vi berättar mer om "NOS" ett samarbete med polisen. Polisen och Härnösands Brukshundklubb kommer att utbilda hundägare i att förebygga inbrott.
Vi är ute och promenerar i våra kvarter dag efter dag, kväll efter kväll. Därför kommer vi att lära oss mer hur vi kan upptäcka förberedelser till inbrott hos grannar.
Å så var det där med utställningar. Det var några år sedan klubben arrangerade officiella utställnigar sist. Men nu kanske det är dags igen.

Varmt välkomna till medlemsmöte 13 juni klockan 19.00 i klubbstugan.
Berätta gärna på vår Facebook uppdatering om du kommer eller inte, så blir det lättare för dom som jobbar i köket att planera hur mycket fika och hamburgare som ska plocka fram.