Nyheter – mars 2018
Nyheter – februari 2018
Nyheter – januari 2018

Missa inte föreläsningen om hur du maximerar uthålligheten inför tävling

Publicerad måndag 22 okt, 13:12

NYHETERÄn är det inte försent att anmäla sig till en intressant och inspirerande föreläsning med Jessica Johansson, Jessica driver " Game on Puppy) och har tävlat på lydnads SM 2014 och 2015. Hon har också varit med i spetsgruppen i lydnad med satsning mot landslaget. På fredag den 26 oktober kl 18.00 kommer hon till Härnösands Brukshundklubb och delar med sig av sina kunskaper. Pris: 300 kronor

Den här föreläsningen handlar om hur du lägger upp träningen för att göra hunden riktigt uthållig så den orkar gå länge utan att det kommer någon belöning, både i specifika grundövningar, i momenten, genom överträning och hur du målmedvetet kan jobba med kedjor och sociala belöningar. Jessica pratar om hur hon får hunden och sig själv att tycka tävling känns lätt, hur hon håller energin hos hunden uppe och hur hon jobbar med balans och fokus i tävlingsprogrammet.