Nyheter – mars 2018
Nyheter – februari 2018
Nyheter – januari 2018

NOS och spaningspatrullen för hundägare

Publicerad torsdag 25 okt, 15:25

NYHETERPolisen i samarbete med Härnösands Brukshundklubb erbjuder en utbildning i bland annat vad som är viktigt att observera om man misstänker brott, hur man tipsar polisen och hur man kan upptäcka förberedelser till bostadsinbrott. Nu under hösten ökar inbrotten, så ta chansen att bidra till att göra ditt bostadsområdet tryggare.

Du som hundägare kan vara till hjälp för att minska bostadsinbrotten i ditt område.
Under utbildningen lär du dig också om bra saker att ha med sig när man är ute och rastar sin hund.

Redan idag upptäcks många brott av just hundägare i samband med promenader.
Detta projekt har som syfte att Polisen ska få in fler tips från hundägare som utbildats i hur man på bästa och säkraste sätt anmäler det man ser.

Första utbildningstillfället hålls i klubbstugan onsdag 31/10 klockan 19.00.

Välkommen