Nyheter – mars 2018
Nyheter – januari 2018

Nu startar vi Spårkurs

Publicerad torsdag 16 maj, 19:07

NYHETERSpårkurs startar den. 26 maj.  Introduktion sker på Härnösands Brukshundklubb med genomgång av grunderna i spårarbetet samt några övningar. Kursen kommer att genomföras under tre halvdagar och har som målsättning att komma igång med egen spårträning med sin hund.

Deltagare som gick brukslydnadskurs med Gunilla och Sofie i vintras har företräde till spårkursen.

Brukset är en av grundstenarna till brukshundklubben, och öppnar upp för massor med roliga tävlingsgrenar med hund.Vi har spår, sök, rapport, patrull och skydd som specialmoment, och till alla specialmoment är det samma lydnad.Det delas upp i appellklass, lägre klass, högre klass och elitklass.

Kursen lämpar sig för er som har god grundlydnad, och har en hund som klarar av att vistas i miljöer där det rör sig andra hundar.

Antal kurstillfällen: 3.
Pris: 500 kronor och du måster vara medlem i Härnösands Brukshundklubb. Annars tillkommer medlemsavgift.
Ledare, Sofie Bergqvist och Gunilla Nilsson

Anmäl dig via hemsidan under aktuella kurser.