Nyheter – oktober 2019
Nyheter – januari 2018

Nya SBK instruktörer

Publicerad tisdag 28 maj, 19:47

NYHETERNu har klubben fått nya SBK instruktörer.

Klubben hälsar våra nya SBK instruktörer välkommen till klubben.

- Cecilia Forsberg som är ung i hundsporten men har hunnit med mycket på denna tid och har en bred erfarenhet.

-Gunilla Nilsson som har uppdaterat sin SBK instruktörs utbildning efter ett litet uppehåll. Gunilla har en bred och mångårig kunnande om olika hundsporter.

- Lena Nordlander som har en bred erfarenhet av hundsporten och brinner för allmänlydnad och rallylydnad.

- Sofie Bergqvist är relativt nyinflyttad till norrland och kommer från Stockholm. Sofie har erfarenhet av tävlinginriktad Bruks, lydnad och prövar nu Svensk skyddet.

Är du intresserad att lära dig mer om hundutveckling, kontakta styrelsen för mer information.

e-post: styrelsen(at)harnosandsbk.se

.