Sommarlov på klubben och tack för en härlig vårsäsong.

Publicerad torsdag 28 jun, 08:56

NYHETERSommarens sista drop-in träning äger rum på Stora Torget 28/6 kl 18. Sedan tar kursverksamheten sommaruppehåll.

Även skottträningen på lördagar tar nu sommarledigt.
I mitten av augusti är vi tillbaka igen.

Vi planerar bland annat valp,allmänlydnad,viltspår och noseworkkurser. Mer information kommer på hemsidan så håll utkik här.
Men bara för att den organiserade kursverksamheten tar sommaledigt innebär det inte att all aktivitet på kluben avstannar.
Flera träningsgrupper fortsätter att träffas under sommaren och både Rally och Agilitygänget tränar regelbundet.
Vill du veta mer vad som äger rum under sommaren, kolla i kalendern.

Vi kan nu lägga halva 2018 bakom oss och konstaterar att det sjuder av aktiviteter på klubben.
Vi slår rekord i antalet kurser, och kursdeltagare. Under våren har också flera nya tävlingsekipage debuterat vilket är glädjande . Vår barn och ungdomsgrupp växer, och redan nästa helg arrangerar vi läger för ungdomarna. Agilitytälingen i maj slog rekord i antalet startande, och intresset för Rallylydnad bara ökar.
Flera medlemmar har avslutat sin grundmodulutbildning och har därmed tagit första steget till att bli instruktörer. Så innan året är slut hoppas vi ha 4 nya instruktörer på klubben.
Vi har firat 100-år och ett 60-tal medlemmar och besökare åt tårta med oss.

Trevlig sommar
önskar styrelsen.