Nyheter – december 2018
Nyheter – januari 2018

Torsdagspromenader på stan

Publicerad tisdag 27 feb, 23:28

NYHETERVi får varje vecka frågan om vi inte kan starta upp "flockpromenaderna" på torsdagar igen. Jättekul, men vi söker med ljus och lykta efter någon/några medlemmar som skulle kunna tänka sig att leda promenaderna. Är du intresserad?

Förra året träffades vi på stan en gång i veckan och gick promenad på ca 40 minuter.
Vi brukade vara mellan 10-15 hundägare, medlemmar och icke medlemmar som gick en promenad runt stan tillsammans.
Kul för både hundägare och hundar eftersom många nya bekantskaper knöts.
Många verkar sakna sällskapet på promenaden och vill att vi ska dra igång verksamheten igen.
Vi söker därför ledare till promenaderna.
Intresserad? Hör isåfall av dig till Pether Öhlén 070 635 71 11 eller pether.ohlen@gmail så berättar han mer.