Nyheter – mars 2018
Nyheter – januari 2018

Valberedningen behöver förslag!!

Publicerad torsdag 9 jan, 19:38

Detta gäller ALLA medlemmar! Detta gäller ALLA medlemmar!

Vi som sitter i valberedningen har kommit ganska långt med förslag till ny styrelsen, och vi har fått ihop ett bra gäng så här långt, men nu behöver vi verkligen er hjälp med det sista! Kom igen nu, detta är verkligen något som angår oss alla som bryr oss om hur verksamheten blir i klubben.

Vi söker med ljus och lykta efter en ny kassör inför kommande verksamhetsår, då Lena Backström avgår efter flera år. Kassören väljs på årsmötet i februari 2020, så det är snabba ryck som gäller!

Kassören har följande uppgifter:

• Delta på ordinarie styrelsemöten ca.8-10 gr per år.
  • Delta på årsmötet.
  • Ekonomiarbete:
    • Betalningar
    • Bokföring
    • Momsredovisning
    • Posthantering
    • Ta fram redovisningar och balansrapporter, givetvis har vi dataprogram för detta.
    • Tidsåtgång ca. 1-5 timmar per vecka
    • Uppdraget gäller: 2 år
    • Önskemål: Erfarenhet eller intresse av att föreningsekonomi och redovisning

Sprid gärna till någon du tycker passar så vi kan driva vår förening vidare.

Så, kom med förslag och hjälp oss driva klubben 2020 – är du intresserad eller har förslag på någon som du tror skulle passa till uppdraget. Ring Valberedningen Lise-Lott. Pettersson tel. 0739-587439 , Cecilia Forsberg 0738-472575 eller Laine Eriksson tel. 070-5579557