Nyheter – mars 2018
Nyheter – januari 2018

MentalKurs: Varför gör hunden så här ? 24 mars

Publicerad fredag 1 feb, 09:18

NYHETERLär dig mer om hundars mentalitet. söndag 24 mars arrangerar Härnösands Brukshundklubb Allmän Mentalkurs (M1)

Kursen är öppen för alla hundägare.
Kursen är också en del i utbildning av blivande instruktörer och mentalfiguranter.
Vi kommer att gå igenom hundens utveckling hos oss människor samt titta på skillnader och likheter i olika raser beroende på vad vi ska använda hunden till. Vi kommer också att titta på testmetoder och visa var man kan lära sig mer om hundars mentalitet och se rasprofiler.
Eftersom det är vinter och kallt så bör ni låta egna hundar stanna hemma, eftersom det här är en kurs för er hundägare.

Ledare: Gunnel Crona,
Lokal: Brukshundklubbens stuga i Härnösand
Kl. 09.00 – ca 15.00
Pris: 200 kronor inklusive enklare luinch och fika.

Anmälan gör du under aktuella kurser.
Välkommen