Länkmeny

Agility sektorn

Gruppens uppgift är att ta hand om allt som har med agilityträningar och tävlingar att göra. Det innebär bland annat att planera och arrangera tävlingar, klubbmästerskap och nybörjarcuper. Gruppen är ansvarig för att "coacha" klubbens tävlande ekipage, så att alla känner sig väl omhändertagna hos Härnösand Brukshundklubb och se till att intresset för agilityn ökar.

Vill du ha kontakt skicka e-post till olsson.inger@tele2.se eller agility@harnosandsbk.se

PLANERADE FIXAR TRÄFFAR

Det innebär att vi träffas för att planera, fixa, förbereda inför olika planerade aktivteter.

Alla som är aktiva och vill vara med är välkomna på dessa fixardagar.

Dag och Datum Tider Upplysningar

Sektoransvariga/ sammankallande håller styrelsen uppdaterad med planering och genomförande av projekt samt om något beslut behövs av styrelsen