Länkmeny

Tävling, bruks och lydnad

Gruppens arbetsuppgift är att ta hand om allt som har med lydnads- och brukstävlingar och träningar att göra. Det innebär bland annat att planera och arrangera lydnadstävlingar, bruksprovoch klubbmästerskap. Gruppen är ansvarig för att "coacha" klubbens tävlande ekipage, så att alla känner sig väl omhändertagna hos Härnösands Brukshundklubb. Föreningen kan arrangera tävlingsträning med kommendering. Syftet är att träna i tävlingslik situation och alla hjälps åt att kommendera. Detta är ett uppskattat träningstillfälle och det är helt gratis för våra medlemmar som är i startgroparna för att tävla eller redan tävlar.

Dessutom har gruppen ansvar för utbildning och vidareutveckling av klubbens auktoriserade och övriga funktionärer som krävs vid våra prov och tävlingar.

Gruppen kan också arrangera föreläsningar.

Planerade arrangemang, se tävlingsprogrammet

Planerade träffar för att fixa inför arrangemang.

Här är alla medlemmar välkommna som är intresserad av vad som händer bakom kulisen.

Datum och tid Upplysningar

Sammankallande i sektorn håller styrelsen infromerad om planerade och genomförda arrangemang

Sammankallande är: Kontakta styrelsen