Tävlingssektor inom agility, rallylydnad,bruks, lydnad och specialsök

Gruppens arbetsuppgift är att ta hand om allt som har med tävlingar att göra. Det innebär bland annat att planera och arrangera tävlingar och prov samt klubbmästerskap.

Gruppen är ansvarig för att "coacha" klubbens tävlande ekipage, så att alla känner sig väl omhändertagna hos Härnösands Brukshundklubb. Föreningen kan arrangera tävlingsträning med kommendering. Syftet är att träna i tävlingslik situation och alla hjälps åt att kommendera. Detta är ett uppskattat träningstillfälle och för våra medlemmar som är i startgroparna för att tävla eller redan tävlar. Dessutom har gruppen ansvar för utbildning och vidareutveckling av klubbens auktoriserade och övriga funktionärer som krävs vid våra prov och tävlingar. Gruppen kan också arrangera föreläsningar.

Planerade arrangemang, se tävlingsprogrammet

Tävlingssektorn 2019 - Bruksprov, lydnadsprov, specialsök består av

Kontaktpersoner Kontaktpersoner

Gunnel Crona tel. 070-2056612

Sammankallande

Sofie Bergqvist tel.070-4303610
Cecilia Forsberg tel. 0738-472575 vakant

Tävlingssektorn 2019 - Agility

Kontaktpersoner Kontaktpersoner

Catarina Elmroth

070-6727944

Sammankallande

Inger Olsson
? ?

Tävlingssektorn 2019 - Rallylydnad

Kontaktpersoner Kontaktpersoner

Carina Norberg

070-222 74 57

Sammankallande

?
? ?

Dessa personer har fått styrelsens förtroende att planera, genomföra och slutföra tävlingsevenemang inom Bruksprov, lydnadsprov och specialsök.Sammankallande i sektorn håller styrelsen infromerad om planerade och genomförda arrangemang

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.