Tävlingssektor inom agility, rallylydnad,bruks, lydnad och specialsök

Gruppens arbetsuppgift är att ta hand om allt som har med tävlingar att göra. Det innebär bland annat att planera och arrangera tävlingar och prov samt klubbmästerskap.

Gruppen är ansvarig för att "coacha" klubbens tävlande ekipage, så att alla känner sig väl omhändertagna hos Härnösands Brukshundklubb. Föreningen kan arrangera tävlingsträning med kommendering. Syftet är att träna i tävlingslik situation och alla hjälps åt att kommendera. Detta är ett uppskattat träningstillfälle och för våra medlemmar som är i startgroparna för att tävla eller redan tävlar. Dessutom har gruppen ansvar för utbildning och vidareutveckling av klubbens auktoriserade och övriga funktionärer som krävs vid våra prov och tävlingar. Gruppen kan också arrangera föreläsningar.

Planerade arrangemang, se tävlingsprogrammet

Tävlingssektorn 2019 - Bruksprov, lydnadsprov, specialsök består av

Gunnel Crona tel. 070-2056612

Sofie Bergqvist tel.070-4303610