Träningsgrupper

Har du genomfört en allmänlydnadskurs men är du intresserad av att göra något mer än promenader?

Brukshundklubben har flera olika grupper med träningsinriktningar som du kan pröva.
Verksamheten i klubben är bred, så det finns något för de flesta.

• Som medlem i klubben får du och din hund tillgång till bra och brett utbud av kundkurser. Årligen genomför vi kurser allt från valp- och lydnadskurser till utbildningar för att tävla i hundsporter eller bli tjänstehundsekipage.
  • Som medlem kan du också föreslå kurser som du önskar att klubben genomför, vi undersöker då om det finns intresse för detta, innan kursen annonsras ut. Annonsen läggs ut på hemsidan och facebook men anmälan sker via länken - kursanmälan
  • Som medlem är det fritt fram att använda planerna till sitt eget tränande. Visa dock hänsyn för andra ekipage , tävling/prov- och kursverksamheterna. Självklart får du som medlem ta med dig en kompis från någon annan klubb och då är du ansvarig att reglerna följs
  • Lära dig mer? Du har också möjlighet som medlem att lära sig mer om hundens mentalitet eller föreningensutveckling genom att bli funktionär inom ett eller flera specialområden. Klubben samarbetar med andra lokalklubbar i området när det gäller funktionärs utbildningar. Kolla in sidan: kan du hjälpa till så får du reda på mer.
  • Prov/tävlingar och kurser har alltid företräde till planerna - se kalendern för att veta om vika aktiviteter som är planerade. Läs mer om ordningspunkterna.
Träningsgrupper för medlemmar. Det finns träningsgrupper i klubben.

Facebook: Härnösand BK Rally-Lydnad

Facebook: Härnösand BK bruks-och lydnadsträning
Facebook: Härnösand BK agility
Facebook - Härnösand hundungdom