Drop-in träning för alla med hund

ÖPPEN TRÄNING MED DROP-IN

Allmän lydnadsträning för alla med hund. INGEN FÖRANMÄLAN.

Härnösand Brukshundklubb inbjuder till hundträning. Träffen är öppen för alla som har hund.

Du kan komma när du kan och avslutar när du och hunden är redo, dvs. drop- in träning.

NÄR: Vi startar under augusti/september , närmare besked kommer. Troligtvis kommer träffarna att ske på torsdag kvällar.

TID: 18-19.30

PLATS: Härnösand Brukshundsklubb

Ansvariga ledare: Pether Öhlén, Lise-Lott Pettersson med flera andra.

Pris: 32 kr / tillfälle och fika ingår.

Det kommer att finnas instruktörer som informerar, dirigerar och visar hur gruppen kan träna tillsammans med sin hund. Programmet är gjort för att gruppen tillsammans skall kunna jobba med kontaktövningar, gå fint i koppel, hundmöten och ge tips på hur du kan utveckla din relation med hunden.

HUR: Vi startar ca. kl.18,00 med hundpromenad och samlas på stora torget ca. 18,30 för gemensam hundträning ca. kl.19 har vi gemensamt en liten teoretisk information om ett aktuellt hundämne. Vi avslutar med en kortare promenad runt stan.

Alla är välkomna oavsett hundras, hundens ålder eller förarens ålder. Vi anpassar programmet och träningen till var och en av er. Ladda med hundgodis och kom till oss.

Vi avslutar varje träff med bildbevis och gruppfoto. Det är frivilligt att medverka på detta.

INFORMATION OM ÖPPEN TRÄNING - DROP IN
SOMMAR
NÄR: Torsdag kvällar 7, 14,21,28 Juni
Tid: 18-19
Plats: Torget Härnösand
HUR: Vi startar ca. kl.18,00 med hundpromenad och samlas på stora torget, ca. 18,30 för gemensam hundträning som dirigeras av medlem från Brukshundsklubben, ca. kl.19 har vi gemensamt en liten teoretisk information om ett aktuellt hundämne. Vi avslutar med en kortare promenad runt stan.
Kostnad: Gratis
Ingen föranmälan krävs, förändringar meddelas via Facebook

Detta arrangemang sker i samarbete med Härnösands Kommun och Studiefrämjandet.