Länkmeny

Vill du hjälpa till?

Härnösands Brukshundsklubb växer snabbt och har en ständig efterfrågan på olika aktiviteter. Vi tycker det är roligt att så många vill engagera sig och genomföra aktiviteter. Många av våra funktionärer och hjälpinstruktörer har utbildad sig vilket innebär att vi behöver mer assistans och hjälp.

Allt arbete inom Härnösands brukshundklubb sker ideellt. Klubben växer och vi är ständigt i behov av medlemmar som ställer upp och jobbar för att utveckla våran klubb till någonting bättre. Vi behöver funktionärer som kan hjälpa till med diverse olika saker i klubben. Du kan själv välja om Du vill hjälpa till ibland eller om Du vill vara med i någon sektor.

Vill du vara med och hjälpa våran klubb att bli bättre?

Kökgruppen:

Köket är klubbets hjärta och är vitkig för alla medlemmars trivsel. Vi behöver folk som kan hjälpa till att baka, sälja fika och mat vid våra tävlingar och andra arrangemang.

Tävlingsgruppen för lydnad & Bruks.

Allmän funktionär:
Behövs vid alla tävlingar och arrangemang. Det kan vara allt mellan himmel och jord.

Skrivare till domare:
Intressant jobb där du får skriva ner domarens poäng och kommentarer för lydnads- eller bruksekipage på tävling. Du lär dig massor om tävling! Behöver du utbildning, ordnar vi det.

Funktionär/figurant på fältet:
Toppen om du är intresserad av hur det går till på brukstävlingar, du får till exempel lära dig att lägga spår eller att vara sökfigurant. Vi behöver även tävlingsledare,Behöver du utbildning, ordnar vi det.

Sekretariatspersonal:
Du som är datakunnig kan få hjälpa till att lägga in resultat i datorn vid lydnads- och/ eller brukstävlingar.Behöver du utbildning, ordnar vi det.

Tävlingsgruppen för Rallylydnad
I takt med att den verksamheten ökar kan vi komma att behöva funktionärer, rallysekreterare, om vi anordnar tävling.Behöver du utbildning, ordnar vi det.

Tävlingsgruppen för Agility

I takt med att den verksamheten ökar kan vi komma att behöva funktionärer, ex. tidtagare, sekreterare, när vi anordnar tävling.Behöver du utbildning, ordnar vi det.

Hemsida/ PR/Info:
Vi behöver hjälp med idéer och innehåll till klubbens hemsida och nya idéer inom området är välkommet.Behöver du utbildning, ordnar vi det.
Fastighetsgruppen:
Hjälpa till med underhåll av vår klubbstuga och omgivningen omkring den t ex målning och snickerier.
Mentalgruppen:
Vi har ett antal mentalbeskrivningar på klubben varje år. Till dem behöver vi hjälpredor som kan hjälpa till med diverse göromål.Behöver du utbildning, ordnar vi det.
Utbildnings gruppen
Vi behöver hjälpinstruktörer till våra kurser, det enda som krävs är lite hunderfarenhet och ett gott humör. Behöver du utbildning, ordnar vi det. När du har varit hjälpinstruktör och instruktörer kan ge dig rekommenadtioner till Styrelsen kan du få frågan om att genomföra instruktörsutbildning.

Styrelsearbete

Är du intresserad av styrelsearbete, kontakta valberedningen. Du kan även föreslå andra medlemmar som du bedömer att representera klubben.

Om Du skickar ett instressemail, så lovar Du naturligtvis inte att alltid ställa upp, Du väljer själv när det passar Dig.
Du väljer också själv under hur lång tid Du vill finnas med som funktionär/medhjälpare.

Du kan anmäla ditt intresse genom att skicka mail till: styrelsen@harosandsbk.se

Du blir kontaktad av en aktiv medlem i den arbetsgrupp/sektor som du vill engagera dig i.