Drop-in träning för alla med hund

DROP IN TRÄNINGENN ÄR INSTÄLLD

Åtgärder med anledning av Coronapandemin

Svenska Kennelklubben och Brukshundsklubben har beslutat att aktiviteter utomhus får genomföras i lokal verksamhet med max tio personer, där de närvarande personerna inte har rest dit från andra delar av landet eller utlandet. Beslutet från Svenska Kennelklubben och Brukshundsklubben gäller till och med 31 maj 2020. Eftersom det inte går att förutse hur många deltagare som kommer vid varje Drop In träff kommer inte det att genomföras under denna period.

Drop In träffar, riktar sig till alla som har hund och vill träna.

• Kravet är att hunden är vaccinerad och frisk.
  • Låt inte hundarna fysiskt komma i kontakt med varandra för allas säkerhet.
  • Hundar under 6 månader får delta genom att observera träningen och träna vid sidan om.
  • All träning sker utomhus.

SYFTE: att träna hundförarna att klara vardagshändelser med sin hund. TEORIPASS: efter varje träningspass (ca.30 min) avslutas träffen med en kort teorigenomgång i ett aktuellt hundämne och fika inomhus (ca. 30 minuter) Hundarna får komma in för att träna passivitetsträning. UPPEHÅLL: Vi kan ha uppehåll under juli-augusti och december-april.

Kostnad: 30 kr inkl. fika per person kontant eller 30 kr med swish. Ungdomar mellan 7-25 år, som är med i hundungdomsgruppen, deltar gratis. 10 KORT: Det finns 10 kort att köpa om du ämnar gå regelbundet.

DROP IN -PROGRAM 2020

klicka på länken