ÅRSMÖTE 

Dagordning för mötet är enligt föreningens stadgar

Läs föreningens stadgar här >>>

Vill du vara med i en aktiv förening, med roliga aktiviteter och god ekonomi? Valberedeningen behöver förslag pår intiativtagare, utförare, admininstratörer, hantverkare och andra krafter och kunskaper för att få en aktiv förening i våra arbetsgrupper/sektorer och styrelse. All stöttning mottages tacksamt både smått och stort. Klubbarbete kan vara roligt när vi samarbetar och hjälps åt, så passa och kom med för att utveckla klubben framåt. Vi är många som vill något, och vi behöver er alla för att göra detta möjligt!

ÅRSMÖTE 26 FEBRUARI 2021

Handlingar till mötet:

HANDLINGAR TILL ÅRSMÖTET 15 FEBRUARI 2019

Inkomna motioner och yttranden (inga motioner finns)

En vecka innan årsmötet finns allt material tillgängligt i Härnösands Brukshundsklubb via hemsidan.

Vill du få matrialet hemskickat behöve du meddela styrelsen. Du kan få betala en liten summa för kopior och porto.

MEDLEMSKAP

Vänligen medtag giltigt medlemskort till årsmötet för medlemskontroll och upprättandet av röstlängd. Rösträtt har personer som varit medlem i föreningen under det senaste förflutna kalenderåret och som fyllt 18 år.

Kallelse till årsmöte annonseras på klubbens facebook sida och på föreningens hemsida under NYHETER den 18 december 2018.

KLUBBVINNARE

Efteråt är det prisutdelning till medlemmar som har presterat på tävlingsbanan under året 2019 och vi bjuder traditionsenligt på GOD FIKA!

Vill du enbart delta på mötet inte på FIKAT behöver du inte anmäla dig men om du vill äta så anmäler du dig via knappen nedan senast den 1 februari. Varmt välkomna!

Klubben bjuder på fika. För att beräkna fikat kan du gå in på klubbens facebooksida och göra en intresseanmälan. Detta är inte bindande utan ger styrelsen in fungervisning på hur mycket fika som behövs anordnas.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.
Besökare: