Nyheter – april 2021
Nyheter – oktober 2017

ENSKILD TRÄNING - en möjlighet i coronatider

Publicerad torsdag 24 dec 2020, 09:01

NYHETERVill du träna din hund i lugn och ro?  Härnösands Brukshundklubb erbjuder enskild träning med egen kompetent instruktör gällande vardagslydnad, tävlingsmoment eller problembeteenden eller om du har svårt att delta i våra vanliga kurser så erbjuder vi privatlektioner. Träning sker utomhus, enligt SBK regler under coronapandemin.

Träningen sker tillsammans med någon av våra instruktörer och ger möjlighet till fokusering på ett visst område eller problem.
Vid enskild träning kan du t. ex få hjälp med

Vardagslydnad, Gå fint i koppel, inkallning, hundmöten, beteenden som upplevs problematiska.
Specialsök/ Nose Work
Tävlingslydnadsmoment inom bruks och lydnad.
Rallylydnad.

Kostnaden är 350 kr för starttillfället, därefter 200 kr per timme. (Som jämförelse kan nämnas en lydnadskurs på 6 ggr i grupp på 6-7 hundekipage kostar ca 800kr).

Vid anmälan ska önskemål om träningsinnehåll och ev önskemål om instruktör anges, i annat fall matchar vi instruktör efter dina behov..

Vill du boka enskild träning, eller veta mer, kontakta Pether på 070 635 71 11
eller hus@harnosandsbk.se

Läs även: Brukshundsklubbens rekommendationer omkring pandemin