Nyheter – april 2021
Nyheter – februari 2021
Nyheter – januari 2021
Nyheter – juli 2020
Nyheter – januari 2018

Kurs i Brukslydnad och spår

Publicerad torsdag 29 nov 2018, 15:28

NYHETERI den här kursen börjar vi träna lydnadsmomenten i Brukslydnaden inomhus för att sedan efter ca 16 veckor flytta utomhus och träna momentet spår.

På den lägsta nivån, appellklass, genomför ekipaget grundläggande lydnadsmoment som linförighet, framförgående, inkallning, hopp över hinder och platsläggande. För varje klass ökar svårighetsgraden. Momenten sker både med och utan koppel.

Det ingår även platsliggning i grupp och budföring.

I den här kursen kommer vi gå igenom grunderna till alla lydnadsmoment, vi kommer träna på lek och belöningsutveckling, stadga, inlärning och störningsträning.

Kursen lämpar sig för er som har god grundlydnad, och har en hund som klarar av att vistas i miljöer där det rör sig andra hundar. Vi kommer alltså inte fokusera på allmänlydnad eller hundar med problembeteenden.

Kursen hålls inomhus i Älandsbro, och vi kommer i vår ha en anslutande grundkurs i SPÅR där deltagarna i lydnadskursen har företräde.

Anmälan sker via aktuella kurser.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.
Besökare: