Nyheter – juli 2020
Nyheter – januari 2018

Så drabbar Corona klubbverksamheten

Publicerad fredag 3 apr, 19:32

NYHETERBehovet av social samvaro både för oss förare och hundar är alltid stort oavsett vad som händer i samhället och vi ska fortsätta träffas. Vi har flera träningsträffar och kurser inplanerade under våren och sommaren. Vi har för avsikt att genomföra dem (men under rådande omständigheter kan det komma att bli vissa ändringar).  Träffar o kurser mm tillkännages på här på hemsidan.

Vi behöver dock tänka till ordentligt för att minska smittspridning

Inomhusträningen i Älandsbro är avslutad (Vinterhallen). Kommande träningsträffar och kurser kommer att hållas utomhus på klubbområdet. Utomhus aktiviteter inom lokal verksamhet får genomföras med max tio personer (inkl. funktionärer/instruktörer), där de närvarande personerna inte har rest dit från andra delar av landet eller utlandet. Detta gäller till och med 31 maj 2020.

När du tränar på klubbområdet så ta hänsyn till andra hundägare. Håll avstånd till varandra, koppellängden är ett bra mått, hundarna ska heller inte hälsa på varandra. Använd inte flexi-koppel eller koppel med expander. Plocka upp hundbajs o släng i soptunnan.

Skapa ingen kö vid toaletten, håll avstånd och planera toalettbesöket så gott det går och tvätta händerna regelbundet. Finns det handsprit använd det.

Självklart följer vi också alla anvisningar som gäller allmänt om smittorisken att inte närvara om du känner dig sjuk (matthet, feber, hosta, snuvig) och om du har varit utomlands ska du följa de riktlinjer som finns från våra myndigheter.

Fikastunder -Vi uppmanar er att ta med eget fika. Man kan fika utomhus när vädret tillåter. Kaffe och te kan kokas och betalas med swish.

Ungdomarnas aktiviteter
kurser och träningsaktiviteter gör uppehåll under april 2020. Vi startar i maj med utomhusträning. Våra träffar och kurser kommer att behöva föranmälan inför varje träff /kurstillfälle av deltagarna, för att säkerhetsställa att deltagarna inte blir färre än 4 eller max 8 st. Föräldrar och målsman kan inte medverka pga smittorisken och att vi blir för många. Föranmälan görs via sms-gruppen.

Om vi tillsammans hjälps åt med det som står ovan och gör kloka val, kan vi anpassa oss efter rådande omständigheter och får vi ändå den sociala samvaron, som vi behöver.

Varmt välkomna

HÄRNÖSANDS BRUKSHUNDSKLUBB