Nyheter – april 2021
Nyheter – januari 2021
Nyheter – juli 2020
Nyheter – januari 2018

Varmt välkommen till valpkurs hos oss.

Publicerad söndag 9 maj, 10:20

NYHETERAll träning utgår från valpens naturliga lekfullhet, nyfikenhet och samarbetsvilja. På kursen använder vi oss av belöningsbaserad hundträning. Alla raser är välkomna. Under kursen lägger vi grunden för ert samarbete och för hundens vardagslydnad. På kursen kommer du att få göra roliga övningar som stärker er relation samt lägger grunden för gott samarbete och trygghet. Denna kurs är en rolig och lärorik kurs för alla valpägare och kommer ge dig och din hund en god start tillsammans att skapa en bra grund att stå på.

Upplägg för vår valpkurs (Corona- anpassad )

Denna valpkurs kommer att genomföras med 50% teoretiska digitala träffar och 50% fysiska träffar under en intensiv period på 6 veckor. För de teoretiska delarna i kursen behöver du tillgång till dator, internet och en gmail-konto eftersom kursen genomförs via Classroom och zoom.

Vid första fysiska träffen behöver du visa upp vaccinationsintyg på valpen och genomförd betalning till instruktören. Mellan varje kurstillfälle får du läsavsnitt eller filmer som du behöver gå igenom, tillsammans med de praktiska moment som du behöver träna med din hund.

Vi börjar alltid varje tillfälle med en promenad med hundarna. På våra fysiska och praktiska träffar behöver du ha med dig, koppel och halsband på hunden ( ej sele eller flexikoppel), bra hundgodis och leksak med högt värde, filt att ligga på för hunden, fika till dig.

Restriktioner pga pandemin

Max 6 deltagare

Vid fysiska träffar, sker det utomhus

Vi håller avstånd från varandra

Både hund och förare behöver vara symtomfri för att delta på de fysiska träffarna.

På grund av rådande omständigheter få max en familjemedlem per deltagande hund delta på respektive kurstillfälle.

Instruktör: Lise-Lott.Pettersson och Lina.Kempe

Teoretiska träffarna sker mellan klockan: 19:00 – 20:20

Teoretiska träffarna sker på följande datum: 26 maj, 1 juni, 8 juni, 15 juni

Fysiska och praktiska träffarna sker mellan klockan: 15-17

Fysiska och praktiska sker på följande datum: 30 maj, 5 juni. 13 juni, 19 juni

Plats: Härnösands Brukshundklubb

Pris: 1200 kr (+ medlemsavgift) Märk betalningen med "Valpkurs-Lise-Lott" till PG-nr: 46 76 40-9:

Betalning senast 29 maj 2021.

Rekommenderad ålder på hunden vid kursstart: 3 – 6 månader (hunden måste ha fått sitt 12-veckors vaccin)

Besökare: