Öppen träning för alla med hund

Vill du lära dig mer om hur du tränar din hund. Våra öppna tisdagsträningar riktar sig till medlemmar och icke medlemmar. Vi har grupplydnad, vilket innebär att ledaren dirigerar gruppen och instruerar vilka övningar som skall göras.

Vi träffas på tisdagar från 6 oktober klockan 18.30 - 20.30. Du hittar våra planerade träffar i kalendern på startsidan.

Kostnad, 30 kronor per gång och då ingår fika.
Ingen föranmälan behövs, utan alla är välkomna.

Program/ evenemang läggs ut på Facebook Klicka på bilden

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer i alla våra aktiviteter

• Stanna hemma även om du bara känner dig lite förkyld.
  • Tvätta händerna ofta med tvål och vatten, i minst 20 sekunder.
  • Håll en armlängds avstånd till andra både inomhus och utomhus.
  • Kom inte till klubben om hunden visar symtom på någon ohälsa eller är ovaccinerad.
  • Vi låter inte hundarna hälsa på varandra pga smittspridningsrisk och osäkra hundar kan uppleva det obehagligt att tvingas hälsa på andra hundar.

Varmt välkomna.

Besökare: