Kokssektorn

En av vår viktigaste sektorer är Köket som är vårt hjärta och verkar för att vi skall trivas

Köket är viktigt för våra medlemmar och besökare, som vill ha fika efter eller inför ett träningspass eller tävling och prata hund.

Kökets uppgift är att se till att det finns kaffe, kakor, dricka etc i köket och att se till att det är bemannat vid de arrangemang där fika eller mat behövs. Köket är viktigt då det är de som ser till att vi kan ta en fika efter träningspasset eller tävlingen och prata hund. Vill man köpa kaffe, te, dricka, varma smörgåsar, kakor eller choklad gäller självservering för det mesta, glöm inte betala enligt prislistan. Är serveringen bemannad handlar vi självklart över disk. Det går alldeles utmärkt att betala med Swish!

Köksansvariga:

Klubben har inga kösansvariga idag

Det innebär att alla sektorer/ träningsgrupper samsas om ansvaret och bemaning på tävlingar.

Vi behöver fler som kan hjälpa till,

Kökets uppgift: Köksanavarig ser till att köket hålls i bra skick, håller koll på varor, gör inköpslista, fyller på varor. Förbereder inför evenemang och tävlingar.

Inköpsansvarig är Lennart Högel tel: 070-6805994

Samarbete med övriga sektorer: Det behövs en kontaktperson från varje sektor/arbetsgrupp som håller kontakt med köket och informerar om olika evenemang/tävlingar som planeras. Varje sektor/arbetsgrupp får ordna medlemmar som står i köket och ordnar servering, säljer fika med mera

Viktigt att återställa köket efter varje aktivitet.

FIKABRÖD

När det börjar tryta på fikabröd och vi behöver hembakat kommer annonser att läggas ut på facebook. Det är viktigt att vi märker upp vad det är för fikabröd, datum och innehåll. ( med tanke på våra allergiker) Alla medlemmar är välkomna att baka.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.
Besökare: