Wall of fame

WALL OF FAME

På den här sidan presenterar vi de tävlingsekipage som har vunnit cert, uppfyllningar och titlar.

Presentationen sker med bild på hunden och föraren samt en presentation av tävlingsgren och poäng.

Vill du hamna på sidan?: skicka bild med uppgifter till e-post styrelsen@harnosand brukshundsklubb, som för det vidare till webb-gruppen. Sista dag för inrapportering av resultat är 31 december, varje år. Därefter sker en sammanställning som presenteras på årmötet.

TÄVLINGSRESULTAT UNDER ÅRET

Här kan du följa tävlingsekipagens samlade resultat.under året. Det är enbart inrapporerade resultat av hundföraren som räknas med. Klubben letar inte tävlingsresultat via SBK-tävlings resultat. Vi börjar samla resultat från 2020.

VÅRA TÄVLINGSEKIPAGE

Namn på hund och förare

Senaste kända Tävling och datum samt resultat

Amanda Mannergard Olofsman med Cash

Startklass lydnad på Kramfors Brukshundsklubb den 31 maj 2019 med resultat;

2:a placering och uppflyttningspoäng.

Helene Nordlöf och Chili

Startklass lydnad på Kramfors Brukshundsklubb den 31 maj 2019 med resultat;

5:e placering och godkänt.

Jon Westberg med Molars Dax Certifikat i IGP 3

Helene Nordlöf med Hedda

LPI LPII SEVCH NORDUCH C.I.B RLDN RLDF RLDA RLDM SERALLYCH SKBV Estellet´s Hedda-Lovely (Hedda) Ras; Dvärgschnauzer p&s

Helene Nordlöf med Chili